Urspårat á la Angelika och Bodo

Staffan och Gun fixade med de speciella invigningströjorna. Blåa ska vi ha. Gröna till försäljning.Staffan och Gun fixade med de speciella invigningströjorna. Blåa ska vi ha. Gröna till försäljning.

Johan och Siegfried bygger fototältet för Magnus Samuelsson.Johan och Siegfried bygger fototältet för Magnus Samuelsson.

En snygg banderoll har kommit upp mot Bolmenrummet. Den kommer säkert hänga där 10 år minst.En snygg banderoll har kommit upp mot Bolmenrummet. Den kommer säkert hänga där 10 år minst.

Danne och Tomas rullade ut koner. Men frågan är om inte Tomas åker där bak istället för att putta?Danne och Tomas rullade ut koner. Men frågan är om inte Tomas åker där bak istället för att putta?

Spelar ingen roll, för Tomas fick dra på egen hand sedan...Spelar ingen roll, för Tomas fick dra på egen hand sedan…

Bengt bar ut sten för att stabilisera de mindre tälten.Bengt bar ut sten för att stabilisera de mindre tälten.

Fina veteranbilar: Kjells Mustang, Roys Taxi, Håkans Messerschmitd och Torpas Volvo-buss.Fina veteranbilar: Kjells Mustang, Roys Taxi, Håkans Messerschmitd och Torpas Volvo-buss.

Siewert satte upp en inlånad smalspårsdressin från Bolmenbanan. Ballonger pryder området tack vare Angelika och Sven-Eric.Siewert satte upp en inlånad smalspårsdressin från Jan Salomonsson Bolmenbanan. Den har använts av hans far (eller farfar). Ballonger pryder området tack vare Angelika och Sven-Eric.

Guiderna laddar upp och synkar det sista. I bakgrunden Magnus Samuelsson och Ulf Beskows fotograf. Guider från vänster: Siewert (ansikte), Sten-Håkan (mage), Torbiörn, Johan, Tobbe.Guiderna laddar upp och synkar det sista. I bakgrunden Magnus Samuelsson och Ulf Beskows fotograf. Guider från vänster: Siewert (ansikte), Sten-Håkan (mage), Torbiörn, Johan, Tobbe.

Sista synkmötet den 6 maj. Alla ansvariga funktionärer + medlemmarna. Nu börjar det kännas nära och kul!!Sista synkmötet den 6 maj. Alla ansvariga funktionärer + medlemmarna. Nu börjar det kännas nära och kul!!

Planen börjar fyllas upp.Planen börjar fyllas upp.

Sven-Eric, Rune Andersson och Magnus Samuelsson, världens starkaste man, synkar detaljerna om Magnus uppvisning.Sven-Eric, Rune Andersson och Magnus Samuelsson, världens starkaste man, synkar detaljerna om Magnus uppvisning.

Sunnerbokören soundcheckas av Gunnar. Anneli Lindblad leder, men tyckte det var lite vingligt på sitt case-podie.Sunnerbokören soundcheckas av Gunnar. Anneli Lindblad leder, men tyckte det var lite vingligt på sitt case-podie.

Tomas och Oskar laddar upp. Oskar som hade fullt upp med konfirmationsgrupper fick rycka in lite varstans.Tomas och Oskar laddar upp. Oskar som hade fullt upp med konfirmationsgrupper fick rycka in lite varstans.

Sven-Eric, Roy och Anders, delar av styrelsen drogs upp på scenen och snackade med Per och alla besökare. Nu gällde det lotteriet där vinsterna var Micke Trätågsleksaker och en resecheck på Resia.Sven-Eric, Roy och Anders, delar av styrelsen drogs upp på scenen och snackade med Per och alla besökare. Nu gällde det lotteriet där vinsterna var Micke Trätågsleksaker och en resecheck på Resia.

Håkan körde hem sin trehjuling när dagen var slut. Inte alla 50-åringar har en 3-hjuling, men han kom snart tillbaka i sin bil för att fortsätta rivningsarbetet.Håkan körde hem sin trehjuling när dagen var slut. Inte alla 50-åringar har en 3-hjuling, men han kom snart tillbaka i sin bil för att fortsätta rivningsarbetet.

Området börjar sakteliga plockas ner igen. Tält körs tillbaka och baren har stängt.Området börjar sakteliga plockas ner igen. Tält körs tillbaka och baren har stängt.

Bodo är trött. Helt slut. Utarbetad, utmattad och glad och nöjd. Som alla vi andra, men bilden blev bra!Bodo är trött. Helt slut. Utarbetad, utmattad och glad och nöjd. Som alla vi andra, men bilden blev bra!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *