Det rullar på

Bodo fick påbackning på sin klocka, som han köpt och monterat. Ska den visa tid, så ska den banne mig visa rätt tid!Bodo fick påbackning på sin klocka, som han köpt och monterat. Ska den visa tid, så ska den banne mig visa rätt tid!

Många behövdes för att flytta Dylta.Många behövdes för att flytta Dylta.

Upp på reglar. Lyft och upp på två vagnar.Upp på reglar. Lyft och upp på två vagnar.

Nu rullar det rätt smidigt.Nu rullar det rätt smidigt.

Siegfried fick flytta ett bord.Siegfried fick flytta ett bord.

Snabbt ska det gå. Till vänster syns nya "Bolmen-kontoret", som snart kommer döljas bakom skärmar.Snabbt ska det gå. Till vänster syns nya "Bolmen-kontoret", som snart kommer döljas bakom skärmar.

Håkan smyger in via verkstaden för att testa lokomotorn.Håkan smyger in via verkstaden för att testa lokomotorn.

Lars Fors, signaltekniker på Infranord, är medlem och dök ner för att hjälpa till.Lars Fors, signaltekniker på Infranord, är medlem och dök ner för att hjälpa till.

Nu börjar några skärmar komma upp. Väldigt ihopklämt och provisoriskt, men det får inte bli för dammigt inför nästa helg; "Släggans dag".Nu börjar några skärmar komma upp. Väldigt ihopklämt och provisoriskt, men det får inte bli för dammigt inför nästa helg; "Släggans dag".

Siegfried och Åke lossade skruvar ur gipsskivor.Siegfried och Åke lossade skruvar ur gipsskivor.

Ulf hjälpte också till! På stolen kan han sätta sig om det blir för skruvat och hjärnan börjar snurra.Ulf hjälpte också till! På stolen kan han sätta sig om det blir för skruvat och hjärnan börjar snurra.

Dags för fika. Riktigt fullt idag!Dags för fika. Riktigt fullt idag!

Sedan putsades banan. Lars är på gång att börja på Aston. Ulf, Åke och Anders håller på och Siegfried kliar sig i huvudet. Var har han lagt sin rulltobak?Sedan putsades banan. Lars är på gång att börja på Aston. Ulf, Åke och Anders håller på och Siegfried kliar sig i huvudet. Var har han lagt sin rulltobak?

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *