Vårtåget 19/3 Kl 10-15

Öppet kl. 10-15

Det händer som vanligt mycket på årets vårtåg!

Lokaler och utställningar är uppfräschade, caféet är laddat med hembakat och alla småbanor är trimmade för att barnen ska kunna köra själva och ha riktigt roligt.

Vårloppis är på gång. Ingen riktig vår utan loppis, eller hur. Vi har samlat ihop en massa tågmaterial och annat som vi gärna blir av med och samtidigt får vi kanske in lite pengar till föreningen. Kom och fynda.

Lilla Småland växer vidare och Bökö har fått ett bedårande, detaljrikt och fantasifullt landskap. Lidhult växer fram med en uppsjö av nybyggda modellhus i exakta kopior av 50-talet. Lidhultsån rinner för fullt och kvarnen är igång. Tågen kör nu hela vägen förbi Åsen, Unnen, Byholma,  Piksborg och Bolmen.

Landet Somewhere, Dr Schultzes gamla privata modelljärnväg, är uppfräschad och riktigt fin igen. Och den nya utställningen är intressant läsning för den intresserade.

Den populära Robotbanan är uppfräschad och fin. Det är bara att utmana pappa och mamma, eller din kompis.

Special
Föreningen Vibroverkens verkstad ligger inklämd bakom väggarna på Minivärlden. Vi har öppnat upp dörrarna dit under lördagen så passa på att kika in och prata minnen med grabbarna.

Minivärlden Ljungby har alltid något intressant och skoj för alla åldrar och de flesta intressen – ett upplevelse- och aktivitetsmål för hela familjen.

Välkommen den 6 mars kl 10-15.

Tävling
Och självklart har vi en tävling. Leta vårblommor och vinn vår fina T-shirt.

Välkommen!

 

Du gillar kanske också...