Väggar

Det ska byggas en vägg mellan ADJ-lokalen och nya Bolmenlokalen. Därför måste elen sektioneras innan Åke och Jonte reser en lika hög vägg som...Det ska byggas en vägg mellan ADJ-lokalen och nya Bolmenlokalen. Därför måste elen sektioneras innan Åke och Jonte reser en lika hög vägg som…

...café-väggen. En elcentral ska mata olika saker i Schultzes lokal, varför en lång kabel dras.…café-väggen. En elcentral ska mata olika saker i Schultzes lokal, varför en lång kabel dras.

Lelle spanar in Åkes väggtester i nya verkstaden.Lelle spanar in Åkes väggtester i nya verkstaden.

Bengt, Jonte och Åke diskuterar nya ingången till magasinet, som kommer vara väldigt bra placerad sett till var besökarna går, eller snarare inte går!Bengt, Jonte och Åke diskuterar nya ingången till magasinet, som kommer vara väldigt bra placerad sett till var besökarna går, eller snarare inte går!

Lars lade tillbaka alla takplattor, och hans son fick rengöra träleksakerna.Lars lade tillbaka alla takplattor, och hans son fick rengöra träleksakerna.

Fikadags med två glada Håkan och Jonte...Fikadags med två glada Håkan och Jonte…

...som väntar med spänning på modeshowen...…som väntar med spänning på modeshowen…

...och resultatet är  ju kanonfint. Våra nya jackor.…och resultatet är  ju kanonfint. Våra nya jackor.

Bjarne, Lars och Bodo tittar mycket noga på modellen. Vi håller ju på mycket med modeller här!Bjarne, Lars och Bodo tittar mycket noga på modellen. Vi håller ju på mycket med modeller här!

Glada skratt och trevlig stämning hade vi!Glada skratt och trevlig stämning hade vi!

Lelle och Håkan brister ut i rejält skratt.Lelle och Håkan brister ut i rejält skratt.

Ja till och med Alvesta-bor drar på smilbanden när de är på TågCentralens arbetskvällar Ljungby. (Bäst för dem det, annars stänger vi av vattenledningen...)Ja till och med Alvesta-bor drar på smilbanden när de är på TågCentralens arbetskvällar Ljungby. (Bäst för dem det, annars stänger vi av vattenledningen…)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *