Urspårat á la Oskar Janner, mha. fruga

Skönheterna är samlade...Skönheterna är samlade…

Roy och Siewert ska försöka få igång motorn. Vet inte hur det kommer lyckas.Roy och Siewert ska försöka få igång motorn. Vet inte hur det kommer lyckas.

Ja, detta börjar bli en vanlig bild. I Medlemstältet till höger kunde du hämta din gratisbiljett till visningen. Där fanns också TC-tröjor, TC-vagnar och info om hur du kunde (och kan!) bli medlem! =)Ja, detta börjar bli en vanlig bild. I Medlemstältet till höger kunde du hämta din gratisbiljett till visningen. Där fanns också TC-tröjor, TC-vagnar och info om hur du kunde (och kan!) bli medlem! =)

Skylten talar för sig själv. Lelle hängde upp klockan onsdagen samma vecka men ställde den 2 timmar fel, för att göra oss medvetet förvirrade, som omväxlingen för den omedvetna förvirringen.Skylten talar för sig själv. Lelle hängde upp klockan onsdagen samma vecka men ställde den 2 timmar fel, för att göra oss medvetet förvirrade, som omväxlingen för den omedvetna förvirringen.

Detta mötte besökarna när de klev in i visningsrummet.Detta mötte besökarna när de klev in i visningsrummet.

Bengts körlag kör just nu, men Bodo stannade kvar i lokalen ändå.Bengts körlag kör just nu, men Bodo stannade kvar i lokalen ändå.

Många besökare.Många besökare.

Många fler besökare. Vi gick in i grupper om 30 personer.Många fler besökare. Vi gick in i grupper om 30 personer.

Oskar visar när Schultze fotograferar sitt hus.Oskar visar när Schultze fotograferar sitt hus.

I caféet var det aldrig lugnt. Skumt att inte det fanns någon café-bild i Tobbes album. Oskar hade i alla fall en. Siegfried har smugit sig in till höger.I caféet var det aldrig lugnt. Skumt att inte det fanns någon café-bild i Tobbes album. Oskar hade i alla fall en. Siegfried har smugit sig in till höger.

Dagen har bara börjat och intresserade besökare snackar med Stinsar från SSJ. I bakgrunden en modern dressin kallad EUX-2000Dagen har bara börjat och intresserade besökare snackar med Stinsar från SSJ. I bakgrunden en modern dressin kallad EUX-2000.

Per tar en paus i väntan på nästa snackstund.Per tar en paus i väntan på nästa snackstund.

Sillen hjälpte Magnus i sin styrkeshow. Fast han fick gå några extra gånger för att bära.Sillen hjälpte Magnus i sin styrkeshow. Fast han fick gå några extra gånger för att bära.

"Man känner sig liten", sa Sillen när Magnus lyfte upp frivikterna i luften. Nedanför ligger Volvo-motorn som Magnus kastade ned på en pall."Man känner sig liten", sa Sillen när Magnus lyfte upp frivikterna i luften. Nedanför ligger Volvo-motorn som Magnus kastade ned på en pall.

Magnus slog sitt eget rekord. Här lyfter han stålbalkar, 150 klio i varje hand i 47 sekunder. Välkomstbanderollen sköts sönder av konfettibomberna vid invigningsceremonien. Alla siktade på samma punkt...Magnus slog sitt eget rekord. Här lyfter han stålbalkar, 150 klio i varje hand i 47 sekunder. Välkomstbanderollen sköts sönder av konfettibomberna vid invigningsceremonien. Alla siktade på samma punkt…

Ljungby Maskin kan numera direktmontera spårhjul för järnvägsbruk. Här på en L18-hjullastare.Ljungby Maskin kan numera direktmontera spårhjul för järnvägsbruk. Här på en L18-hjullastare.

När Sillen hade kört maskinen fram och tillbaka för att demonstrera den var det dags för Magnus att träda fram och avsluta sin show...När Sillen hade kört maskinen fram och tillbaka för att demonstrera den var det dags för Magnus att träda fram och avsluta sin show…

...genom att börja med att titta lite. Som sagt, 18 ton väger maskinen.…genom att börja med att titta lite. Som sagt, 18 ton väger maskinen.

Ja, då puttar vi på, alla tills...jasså nähä, ska du göra det själv? Han fick göra det två gånger eftersom många inte trodde på att han knuffade.Ja, då puttar vi på, alla tills…jasså nähä, ska du göra det själv? Han fick göra det två gånger eftersom många inte trodde på att han knuffade.

Under Urspårat hade vi alltså många spårburna fordon.Under Urspårat hade vi alltså många spårburna fordon.

Oskar försökte alltså köpa biljett, som vi såg i Tobbes album, som vi ser skapas här.Oskar försökte alltså köpa biljett, som vi såg i Tobbes album, som vi ser skapas här.

Vi avslutar bilderna från Urspårat så här! Har du någon bild, skicka in den så gör vi ett album.Vi avslutar bilderna från Urspårat så här! Har du någon bild, skicka in den så gör vi ett album.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *