Spöktåget 30/10 + 4/11 kl 10-15

Öppet kl. 10-15

Och i år kommer vi att ha öppet även på torsdagen under höstlovet. 

Läskigaste utseende vinner

Det här är vårt läskigaste tema. Vi ser läskiga ut. Hela lokalen ser läskig ut. Du ser kanske också läskig ut. Läskigast vinner en T-shirt! Du kan också leta pumpor på Minivärlden och vinna stora godispumpan!

Kolla också in våra läskiga spöktåg på Dr Schultzes gamla modelljärnväg och på Lilla Småland. I Millans Café har vi självklart giftiga bakelser.

Nytt för i år – En riktigt läskig spöktunnel.

Den som går in där vill gärna gå ut :-))))) (Nej det är kanske inte så farligt som det låter)

Som vanligt är det massor att se och uppleva.

Du kan se alla våra utställningar och miniatyrvärldar, köra tåg, se på bio, fika och mycket annat. Det finns alltid något roligt och intressant för alla på Minivärlden. Haren & Sköldpaddan, sommarens succé kör för fullt. Och robotbanan är laddad.

Vi har fått tillbaka Camilla Odgaards fantastiska dockskåp som visades upp under sommaren. Inte mindre än 12 små mästerverk att njuta och fascineras av.

Passa förresten på att beundra Mikael Liljas grymma arbetsmaskiner i LEGO. En dröm för den teknikintresserade. Och som vanligt är bion igång med gamla tågfilmer från sydvästra Småland.

Välkommen till Spöktåget! Om du vågar… Hooaaaaauuuuuiiiiiiiii

Vem vinner godispumpan?

Många barn har vunnit den stora godispumpan genom åren. Nu kanske det är din tur. Här ser du den lyckliga vinnaren 2016, Elias Ramström, Halmstad

vinnare-pumpa_elias-ramstrom_img_3158

Du gillar kanske också...