Spöktåget 2013

Vi säger det direkt: 60 modiga vuxna och 50 supermodiga barn gästade gastarnas hus denna lördag!Vi säger det direkt: 60 modiga vuxna och 50 supermodiga barn gästade gastarnas hus denna lördag!

Spännande i mörkret och husljuset kring Aston!Spännande i mörkret och husljuset kring Aston!

Det var fullt hela tiden. Aldrig en lugn stund. Vi älskar våra besökare!Det var fullt hela tiden. Aldrig en lugn stund. Vi älskar våra besökare!

Vissa tittar nyfiket på tåg, men om det dyker upp en gast i stil med en voodoo-doktor från Bond-filmen Live and Let Die, så kanske man våååågar snegla...lite i allafall...Vissa tittar nyfiket på tåg, men om det dyker upp en gast i stil med en voodoo-doktor från Bond-filmen Live and Let Die, så kanske man våååågar snegla…lite i allafall…

...för det finns en viss likhet!…för det finns en viss likhet!

Barn och vuxna vågade köra modelltåg på egen hand!Barn och vuxna vågade köra modelltåg på egen hand!

Aston lyste, men städtanten lyste med sin frånvaro.Aston lyste, men städtanten lyste med sin frånvaro.

Rätt färg en dag som denna!Rätt färg en dag som denna!

Det är mycket att titta på!Det är mycket att titta på!

Då ska vi ta en titt på några av gastarna; O´scarry Man och Voodoo-doktorn från Bond, alias Oskar och Bodo.Då ska vi ta en titt på några av gastarna; O´scarry Man och Voodoo-doktorn från Bond, alias Oskar och Bodo.

I styrhytten två liemän, alias Danne och Tomas.I styrhytten två liemän, alias Danne och Tomas.

Angelika hade inte klätt ut sig för dagen. Oopps det hade hon visst! Snyggt!Angelika hade inte klätt ut sig för dagen. Oopps det hade hon visst! Snyggt!

Det hade dekorerats vilt på banan. Bodo tummar dock inte på skalriktigheten. Detta är ju en skallenlig gubbe! På återseende nästa höst!Det hade dekorerats vilt på banan. Bodo tummar dock inte på skalriktigheten. Detta är ju en skallenlig gubbe! På återseende nästa höst!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *