Sommarvisning, med boosterbyte

Danne och Johan baxade runt rälsen med två spett.Danne och Johan baxade runt rälsen med två spett.

Höjdmätning för att beräkna mängden grus och makadam. Danne har lagt ut all kantsten som Johan hämtade.Höjdmätning för att beräkna mängden grus och makadam. Danne har lagt ut all kantsten som Johan hämtade.

Inne i caféet var det lugnt till en början, men sedan skulle 45 besökare fika! Då fick sommarjobbarna jobba.Inne i caféet var det lugnt till en början, men sedan skulle 45 besökare fika! Då fick sommarjobbarna jobba.

Tågen fungerade fint, nästan hela tiden! Simon är glad.Tågen fungerade fint, nästan hela tiden! Simon är glad.

Plötsligt blev det kortslutning här och var. Danne och Lelle har telefonkontakt med styrhytten.Plötsligt blev det kortslutning här och var. Danne och Lelle har telefonkontakt med styrhytten.

Felsökningen slutade med boosterfel. Bränd booster måste Siegfried-repareras och hans reservbooster kopplas tillfälligt in.Felsökningen slutade med boosterfel. Bränd booster måste Siegfried-repareras och hans reservbooster kopplas tillfälligt in.

För att lösa felet skippade vi lunchen. Danne äter därför en strut, Summerdream med jordgubbssylt. Mycket smarrig, kostar 20 SEK och betalades när kassan var stängd, varför Danne skriver brev till Gun.För att lösa felet skippade vi lunchen. Danne äter därför en strut, Summerdream med jordgubbssylt. Mycket smarrig, kostar 20 SEK och betalades när kassan var stängd, varför Danne skriver brev till Gun.

Saker som Siegfried ska göra. Montera en motor i kyrkan, reparera booster och bygga en kontrollpanel för ljudliga djur på en bondgård...Saker som Siegfried ska göra. Montera en motor i kyrkan, reparera booster och bygga en kontrollpanel för ljudliga djur på en bondgård…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *