Snabbtåg

Äntligen har bygget kommit igång. Johan och Oskar var redan nere på morgonen och plockade fram verktyg...Äntligen har bygget kommit igång. Johan och Oskar var redan nere på morgonen och plockade fram verktyg…

...och försökte sätta sig in i arbetet igen. Oskar lödde växlar...…och försökte sätta sig in i arbetet igen. Oskar lödde växlar…

...och Johan limmade räls. Han köpte 1 kilo 12 mm:s limstavar. Passar ju bra med tanke på spårvidden!…och Johan limmade räls. Han köpte 1 kilo 12 mm:s limstavar. Passar ju bra med tanke på spårvidden!

Här ska det passas in två spårvidder, och spårledning samt polvändning av kors. Mycket tänk på en plats!Här ska det passas in två spårvidder, och spårledning samt polvändning av kors. Mycket tänk på en plats!

Till stor hjälp är den "verktygsvagn" som Johan "byggt". Nu slipper grejerna ligga på banan.Till stor hjälp är den "verktygsvagn" som Johan "byggt". Nu slipper grejerna ligga på banan.

På tal om vagn. Bengt provkör kameraloket som planerar att ersätta kamera vagnen, för bättre gångegenskaper. I bakgrunden läggar Lars landskap på Aston.På tal om vagn. Bengt provkör kameraloket som planerar att ersätta kamera vagnen, för bättre gångegenskaper. I bakgrunden läggar Lars landskap på Aston.

Snabbt går det. Denna bild togs 18:34...Snabbt går det. Denna bild togs 18:34…

...18:34 i Spiralen...…18:34 i Spiralen…

...i nedre varvet och klockan har nu blivit 18:34. Dags att jobba vidare!…i nedre varvet och klockan har nu blivit 18:34. Dags att jobba vidare!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *