Ljust…

Jackorna hängde på stolar, och det måste ju innebära att någon eller några brukade klädstången?Jackorna hängde på stolar, och det måste ju innebära att någon eller några brukade klädstången?

Det var Lions Damer som tittade förbi för en helkväll på TågCentralen. De var riktigt nöjda och stämningen på topp redan från början!Det var Lions Damer som tittade förbi för en helkväll på TågCentralen. De var riktigt nöjda och stämningen på topp redan från början!

Gun och Angelika severade ljusa bullar!Gun och Angelika severade ljusa bullar!

När det var dags för fika var det få som inte ville ha marmelad! Bra val! :)När det var dags för fika var det få som inte ville ha marmelad! Bra val! 🙂

Under tiden var det byggkväll, men mest blev det förberedelse inför tågkörningen och lite härligt snack! Vi vill ju att allt, humöret och tågen skall vara på topp!Under tiden var det byggkväll, men mest blev det förberedelse inför tågkörningen och lite härligt snack! Vi vill ju att allt, humöret och tågen skall vara på topp!

Aha, det var inte grädde. Det var ett berg av grädde!Aha, det var inte grädde. Det var ett berg av grädde!

Danne och Tomas delade äran och glädjen att få hjälpa till.Jackorna hängde på stolar, och det måste ju innebära att någon eller några brukade klädstången?

Men Tomas tyckte att Danne fick spraya mer...Men Tomas tyckte att Danne fick spraya mer…

...men Danne var glad...…men Danne var glad…

...så Bodo tyckte de var bäst att han tog över arbetet igen.…så Bodo tyckte de var bäst att han tog över arbetet igen.

Bodo skickade Tomas och Danne på nyinköpta IKEA-möbler, vilket naturligtvis inte var helt lätt!Bodo skickade Tomas och Danne på nyinköpta IKEA-möbler, vilket naturligtvis inte var helt lätt!

Danne tjuvtittade på Tomas arbete, trots att de skruvade ihop helt olika pallar!Danne tjuvtittade på Tomas arbete, trots att de skruvade ihop helt olika pallar!

Så här blev resultatat, palltestet, en del i vår strävan att alla ska se bra!Så här blev resultatat, palltestet, en del i vår strävan att alla ska se bra!

Troligtvis den utvalde!Troligtvis den utvalde!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *