Ett första test

Det blir snabbt en hög av plastpåseskydd, kabelrester, lödtenn, trä och damm när man bygger en ny bana. Danne bidrog med en mugg.Det blir snabbt en hög av plastpåseskydd, kabelrester, lödtenn, trä och damm när man bygger en ny bana. Danne bidrog med en mugg.

Så här långt har vi kommit hittills. Instruktionspärmen ligger uppslagen.Så här långt har vi kommit hittills. Instruktionspärmen ligger uppslagen.

Att arbeta med tågstyrningsprogram och lyssna på låtar ut Stinsen Brinner är väl höjden av njutning?!Att arbeta med tågstyrningsprogram och lyssna på låtar ut Stinsen Brinner är väl höjden av njutning?!

Centralenhet, booster och watchdog ("vakthund"), som känner av om datorn förlorar kontrollen över tågen, således om det brinner i knutarna för stinsen!!Centralenhet, booster och watchdog ("vakthund"), som känner av om datorn förlorar kontrollen över tågen, således om det brinner i knutarna för stinsen!!

De gröna kretskorten är automatsäkringar som slår av en kortsluten sektion, men låter de övriga vara oberörda. Smarta va?De gröna kretskorten är automatsäkringar som slår av en kortsluten sektion, men låter de övriga vara oberörda. Smarta va?

Åtminstone en kabel är inkopplad till spårledningsinterfacen.Åtminstone en kabel är inkopplad till spårledningsinterfacen.

Vi befinner oss i den gamla Plastfabriken, och här ser vi en översikt, med inritad räls, varav spåret mot fabriken och vår lokal, är det enda som finns kvar!Vi befinner oss i den gamla Plastfabriken, och här ser vi en översikt, med inritad räls, varav spåret mot fabriken och vår lokal, är det enda som finns kvar!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *