En tur med BCo 103

Var är tumstocken?, undrar Lasse, och Bengt letar lite han också. Åke har avancerat från retare till ritare och får stå vid förmansdatorn...Var är tumstocken?, undrar Lasse, och Bengt letar lite han också. Åke har avancerat från retare till ritare och får stå vid förmansdatorn…

Hur ska magasinet ligga, och var kommer banvallen att gå?Hur ska magasinet ligga, och var kommer banvallen att gå?

Så testkör vi BCo 103 för första gången, och det funkar rätt bra! Loket från Tillig går tyvärr lite sämre, och här arbetar vi med att utreda varför.Så testkör vi BCo 103 för första gången, och det funkar rätt bra! Loket från Tillig går tyvärr lite sämre, och här arbetar vi med att utreda varför.

Johan fick rycka in vid ritprogrammet ett tag.Johan fick rycka in vid ritprogrammet ett tag.

Åke får återgå till att vara bas. Till och med Bengt ser lite skraj ut när Åke närmar sig.Åke får återgå till att vara bas. Till och med Bengt ser lite skraj ut när Åke närmar sig.

Under fikapausen bestämde vi att Johan ska prova rita om magasinsplaceringen, vilket snabbt testades. Det kan funka, och en renritning ska göras i de kommande veckorna.Under fikapausen bestämde vi att Johan ska prova rita om magasinsplaceringen, vilket snabbt testades. Det kan funka, och en renritning ska göras  i de kommande veckorna.

Vi tittade också på HBJ 501 godsvagn. Snygga bladfjädrar eller vad sägs?Vi tittade också på HBJ 501 godsvagn. Snygga bladfjädrar eller vad sägs?

Håkan och Anders flyttade Thages varuautomat från en dold plats till en mindre dold plats. Vi har glasskivan i säkert förvar, men maskinen kräver lite kärlek och målarfärg.Håkan och Anders flyttade Thages varuautomat från en dold plats till en mindre dold plats. Vi har glasskivan i säkert förvar, men maskinen kräver lite kärlek och målarfärg.

Lite tester på testbanan innan vi gick hem för kvällen. Torbjörn, Bengt, Lasse och Johan funderar.Lite tester på testbanan innan vi gick hem för kvällen. Torbjörn, Bengt, Lasse och Johan funderar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *