En byggkväll i april

Den här färgen ska lekrummet få. Anna och Angelika är ansvariga för att bona om rummet.Den här färgen ska lekrummet få. Anna och Angelika är ansvariga för att bona om rummet.

Det hängde på ett kugghjul, ett specialkugghjul.Det hängde på ett kugghjul, ett specialkugghjul.

Det var många som diskuterade kugghjulet.Det var många som diskuterade kugghjulet.

Jonte har hängt upp armaturerna i magasinet. Nu ska de bara kopplas in.Jonte har hängt upp armaturerna i magasinet. Nu ska de bara kopplas in.

Anders och Torbiörn gjorde något. Jodå! Den senare brukar göra det, men att Anders drar kabel är inte så vanligt. Han gör mycket annat istället.Anders och Torbiörn gjorde något. Jodå! Den senare brukar göra det, men att Anders drar kabel är inte så vanligt. Han gör mycket annat istället.

Det gällde kabeln till ljudsystemet i caféet. Ett system som köptes in nästan 10 år tidigare än caféet blev klart.Det gällde kabeln till ljudsystemet i caféet. Ett system som köptes in nästan 10 år tidigare än caféet blev klart.

Rithörnan flyttades till småbanorna inför en kommande specialvisning...Rithörnan flyttades till småbanorna inför en kommande specialvisning…

Vid testbanan provades rälsläggning med dubbelhäftande tejp.Vid testbanan provades rälsläggning med dubbelhäftande tejp.

Små punkter håller rälsen på plats.Små punkter håller rälsen på plats.

Så här långt hade vi kommit i aprils sista brinnande dagar.Så här långt hade vi kommit i aprils sista brinnande dagar.

Slipers ytterkant 10 cm från kanten, och rälen 10,4 cm från kanten. Notera felborrade hål för kabel.Slipers ytterkant 10 cm från kanten, och rälen 10,4 cm från kanten. Notera felborrade hål för kabel.

Vi provade att punkta kurvan med superlim. Trötta som vi var orkade vi inte vänta på att det skulle stelna, så vi lade en stödklots.Vi provade att punkta kurvan med superlim. Trötta som vi var orkade vi inte vänta på att det skulle stelna, så vi lade en stödklots.

Tomas Wilke och fotografen är nöjda med kvällens arbete.Tomas Wilke och fotografen är nöjda med kvällens arbete.

Trots sen kväll hade inte Tobbe Gadd tröttnat. Dags att bygga en Märklinbana, delvis med virke avsett för testbanan, men som blev över.Trots sen kväll hade inte Tobbe Gadd tröttnat. Dags att bygga en Märklinbana, delvis med virke avsett för testbanan, men som blev över.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *