Ett ovanligt besök Helt unikt!

Passar alla
Föreningen. Personalklubben. Kompisgänget. Tjocka släkten. Ledningsgruppen. 70-årskalaset. Återträffen. Bussresan. Överraskningen.

På Minivärlden Ljungby tar vi gärna emot grupper av alla de slag. Från 2 till 100 personer. Det gäller bara att komma överens om en tid och ett upplägg med oss så att det passar. Vi är en ideell förening och behöver oftast lite framförhållning. Under perioden 1 december  – 28 februari har vi mer begränsade möjligheter att ta emot grupper då byggarbetet är extra intensivt. Tveka dock inte att fråga oss.

Ett riktigt äventyr – på svenska, tyska, engelska eller danska
Vi kan designa din visning på lite olika sätt beroende på hur många ni är och vad ni är för deltagare i gruppen. Vi berättar, visar film, tittar på tågen, provar att köra tåg och så lite hemliga saker ibland. Kanske en tävling om ni tycker det skulle vara roligt. Eller att kvällens huvudgäst får göra något speciellt.

Prata med Thomas
Thomas Jeppsson är den du ska prata med om ni funderar på en gruppvisning. Han reder ut allt med tider och upplägg. Telefon 070-928 81 00
E-post: grupper@tagcentralen.se

Minimikostnad är 1 300 kr. Då kan ni vara allt från 1 – 10 personer. Hembakad fika ingår alltid.
Kostnad per person över miniminivå är 130 kr.
Självklart kan vi ordna med mer än bara fika. Prata med Thomas, det löser han.

Välkommen till en visning du aldrig glömmer 🙂

Några grupper som besökt oss: SPF Ljungby, Konecranes ledningsgrupp, PRO Ljungby, Alfa-Maseratiklubben, Kirurgen på Ljungby Lasarett, Växjö Sportbilsklubb, Rotary, Grimslöv American Car Club, Vännaryds Hembygdsförening, Angelsta PRO, Postnord – femkamp, Getinge Seniorförening, ILCO Kronoberg, Landstinget Kronoberg, Läraförbundet Markaryd, Kyrkogårdsförvaltningen Ljungby, PRO Lagan, 70-årskalas för CJG, Ljungby Scoutkår, DHR, PRO Ryssby, PRO Hovmantorp, Synskadeförbundet, The Old Knutters i Halmstad, Familjen Larsson (1-80 år), Strålfors – företagskväll, Emballator – avtackning av kollega, Enertech – kundbesök…och massor med födelsedagar.

En kväll, bara för dina kunder (läs mer här)
Vad ska vi göra ikväll efter konferensen eller kundbesöket? Det gamla vanliga restaurangbesöket kanske inte lockar varje gång. Ta då med dina kunder på en unik upplevelse hos oss. Tänk bara så många som drömt om att få köra en stor modelljärnväg….

Kundkvällen kostar 6 000 kr. Då får du och dina kunder (max 12 personer) en helkväll. Vi serverar tågmacka och öl samt kaffe m.m. Vi sätter dina kunder i centrum och ger dig ett fint tillfälle att diskret bygga relationer, och vem vet, kanske till och med göra en affär. Programmet gör vi upp tillsammans.

Kontakta
K-G Salomonsson:
070-688 84 25,
sponsor@tagcentralen.se