Vårtåget 6/3 Kl 12-16

Öppet kl. 12-16

Det händer som vanligt mycket på årets vårtåg!

Lokaler och utställningar är uppfräschade, caféet är laddat med hembakat och alla småbanor är trimmade för att barnen ska kunna köra själva och ha riktigt roligt.

Lilla Småland växer vidare och Bökö har fått ett bedårande, detaljrikt och fantasifullt landskap. Lidhult växer fram med en uppsjö av nybyggda modellhus i exakta kopior av 50-talet, och en antydan om hur fint de kommande miljöerna kommer att bli. Tågen kör nu hela vägen förbi Åsen, Byholma och Piksborg

Vid två tillfällen hittar du vår fantastiske Ronny Nilsson inne i biosalongen. Han berättar äkta sagor om gamla järnvägstider

Vid två tillfällen kommer även Lennart Holgersson att berätta om sin fars Holger Johanssons liv och detaljsnidade träfigurer.

Landet Somewhere, Dr Schultzes gamla privata modelljärnväg, är uppfräschad och riktigt fin igen.

Den populära Robotbanan är uppfräschad och fin. Det är bara att utmana pappa och mamma, eller din kompis.

Special
Föreningen Vibroverkens verkstad ligger inklämd bakom väggarna på Minivärlden. Vi har öppnat upp dörrarna dit under lördagen så passa på att kika in och prata minnen med grabbarna.

Minivärlden Ljungby har alltid något intressant och skoj för alla åldrar och de flesta intressen – ett upplevelse- och aktivitetsmål för hela familjen.

Välkommen den 6 mars kl 12-16. Passa på nu för nästa gång är inte förrän den 11 april.

Tävling
Och självklart har vi en tävling. Leta vårblommor och vinn vår fina T-shirt.

Välkommen!

 

Upptäck mer...