Vårtåget 9/3 Kl 12-16

Öppet kl. 12-16

Det händer mycket på årets vårtåg!

ÖPPET SPÅR för alla modelljärnvägsintresserade. Precis, det är inte bara Vasaloppet som kör, utan ta med dig några lok och vagnar så kan du provköra på en av våra Märklinbanor – både analogt och digitalt.

Lokaler och utställningar är uppfräschade, caféet är laddat och alla småbanor är trimmade för att barnen ska kunna köra själva och ha roligt.

Nytt och kul
Vad sägs om en exklusiv utställning med komplicerade Mekanomodeller från Anders Holmberg, prisbelönt i England (Mekanons förlovade land) för sitt byggande och samlande.

Vad sägs om ett riktigt lyft för Bolmenbanans första Etapp med Bökö, Lidhult, Åsen och Unnen. Tågen rullar och landskapstopografin börjar ta form på riktigt.

Vårt senaste historiska objekt är det fina biljettskåpet från 1910/20 som gjort tjänst på stationen i det vackra Piksborg vid Bolmens strand. Välkänt besöksmål för många Halmstadbor under första halvan av 1900-talet.

Och den populära Robotbanan är uppfräschad och fin. Det är bara att utmana pappa och mamma, eller din kompis.

Minivärlden Ljungby har alltid något intressant och skoj för alla åldrar och de flesta intressen – ett upplevelse- och aktivitetsmål för hela familjen.

Välkommen den 9 mars kl 12-16. Passa på nu för nästa gång är inte förrän den 31 mars.

Och självklart har vi en tävling. Leta vårblommor och vinn vår fina T-shirt.

Välkommen!

 

Upptäck mer...