Trädfällning

Alla var sugna på att komma igång med föreningsarbetet igen, och snacka julminnen. =)Alla var sugna på att komma igång med föreningsarbetet igen, och snacka julminnen. =)

Leif fick snacksällskap vid testbanan.Leif fick snacksällskap vid testbanan.

Pakin körde grejer på sparkcykeln, och råkade backa in i träd-trädet. Så fällde han några rejäla spiror, till glädje för den som ska bygga underrede och behöver virke!Pakin körde grejer på sparkcykeln, och råkade backa in i träd-trädet. Så fällde han några rejäla spiror, till glädje för den som ska bygga underrede och behöver virke!

Pakin fick sin tårtbit ändå, och Håkan fick sina...Bengt också, och Lilja som tillsammans med Bengt högg in snabbare än en geting sticker med sin Gadd.Pakin fick sin tårtbit ändå, och Håkan fick sina…Bengt också, och Lilja som tillsammans med Bengt högg in snabbare än en geting sticker med sin Gadd.

Ulf och Graham hade hittat en gemensam style kvällen till ära!Ulf och Graham hade hittat en gemensam style kvällen till ära!

På väg hem, och Leif hade konverterat sin Willys-jeep till järnvägsinspektionsbil.På väg hem, och Leif hade konverterat sin Willys-jeep till järnvägsinspektionsbil.

Så fick även ordförande lite motion efter all tårta, och hoppade häck över underredet, eller häckade, eller häcklades av Johan...Allt är en tolkningsfråga.Så fick även ordförande lite motion efter all tårta, och hoppade häck över underredet, eller häckade, eller häcklades av Johan…Allt är en tolkningsfråga.

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *