Släggprovet

Så här såg lokalerna ut när vi kom vid klockan 18 den 9 april. Jonte hade börjat hugga.Så här såg lokalerna ut när vi kom vid klockan 18 den 9 april. Jonte hade börjat hugga.

Johan hade fått låna 3 släggor från Ljungby Maskin. Detta var en av de två små, nya släggorna; Hultafors.Johan hade fått låna 3 släggor från Ljungby Maskin. Detta var en av de två små, nya släggorna; Hultafors.

Johan ville först testa den stora släggan...Johan ville först testa den stora släggan…

...tog kraft och började häva uppåt...…tog kraft och började häva uppåt…

...och står i rätt bra slagposition...…och står i rätt bra slagposition…

...men tyngden gör att han tappar fart, även om smällen är relativt stor, händer inget med väggen!…men tyngden gör att han tappar fart, även om smällen är relativt stor, händer inget med väggen!

Jonte har däremot bilat upp ett litet hål. Nu får det vara så här till på söndag; Släggans dag!Jonte har däremot bilat upp ett litet hål. Nu får det vara så här till på söndag; Släggans dag!

Lelle testade ett fjuttigt slag. Nästan som att slå i småspik.Lelle testade ett fjuttigt slag. Nästan som att slå i småspik.

Åke gör tummen upp för Anders insatser, hans sista dag på länge. Han ska jobba i Stockholm. Vi hoppas ändå få se honom i lokalen ibland.Åke gör tummen upp för Anders insatser, hans sista dag på länge. Han ska jobba i Stockholm. Vi hoppas ändå få se honom i lokalen ibland.

Ännu en skräphög. Dom tar aldrig slut!Ännu en skräphög. Dom tar aldrig slut!

I en annan del av byggnaden arbetade Johan och Siegfried med att installera hans boosters.I en annan del av byggnaden arbetade Johan och Siegfried med att installera hans boosters.

Gränsen för när boosters ska kortsluta kan ställas in via en potentiometer. Det justerades i alla fem boosters.Gränsen för när boosters ska kortsluta kan ställas in via en potentiometer. Det justerades i alla fem boosters.

Bengt lekte indian, och Danne kom hit för första gången på länge! Kul! Han hjälpte Siegfried med boosters och justerade lite detaljer i belysningssystemet.Bengt lekte indian, och Danne kom hit för första gången på länge! Kul! Han hjälpte Siegfried med boosters och justerade lite detaljer i belysningssystemet.

Det var många som fikade idag, men Bodo var i Tyskland!Det var många som fikade idag, men Bodo var i Tyskland!

Vi ska trycka TågCentralen-jackor. De finns i olika färger och modeller, men inte i rosa. Det är Guns jacka!Vi ska trycka TågCentralen-jackor. De finns i olika färger och modeller, men inte i rosa. Det är Guns jacka!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *