Ramp-problem

Bengt och Johan arbetar vidare på Aston.Bengt och Johan arbetar vidare på Aston.

På Aston finns ett lokstall med förlängd ramp, först placerad på ett sådant sätt att det bredaste ångloket ej kunde passera varför växeln fick flyttas av Bengt och Johan. De var lite irriterade på ramptillverkaren och fick vid påringningen till ADJ Rampbyggnationer AB bara ett undvikande svar till varför man byggt som man byggt.På Aston finns ett lokstall med förlängd ramp, först placerad på ett sådant sätt att det bredaste ångloket ej kunde passera varför växeln fick flyttas av Bengt och Johan. De var lite irriterade på ramptillverkaren och fick vid påringningen till ADJ Rampbyggnationer AB bara ett undvikande svar till varför man byggt som man byggt.

Peter klistrade om delar av Guffes ställverk då rälslayouten, tack vare, eller snarare på grund av Johans idéer om att man skall kunna köra trafik på banan och inte bara gynna turistnäringen.Peter klistrade om delar av Guffes ställverk då rälslayouten, tack vare, eller snarare på grund av Johans idéer om att man skall kunna köra trafik på banan och inte bara gynna turistnäringen.

Sedan fick Peter göra lite omkopplingar.Sedan fick Peter göra lite omkopplingar.

Därefter borrade Peter hål till Ceres ställverk. Ja, ikväll jobbade Peter hårt...Därefter borrade Peter hål till Ceres ställverk. Ja, ikväll jobbade Peter hårt…

...varför Peter sedan lade sig på en hora för att koppla av. När Peter såg alla kablar under Ceres, liggandes på horan, blev Peter så stimulerad att Peter började koppla in dem istället. Detta var alltså en kväll då Peter aldrig gav upp.…varför Peter sedan lade sig på en hora för att koppla av. När Peter såg alla kablar under Ceres, liggandes på horan, blev Peter så stimulerad att Peter började koppla in dem istället. Detta var alltså en kväll då Peter aldrig gav upp.

Allan justerar rälsen till Guffes kolgruva.Allan justerar rälsen till Guffes kolgruva.

Egon bygger inte bara nytt landskap utan använder användbara restbitar från Schultzes orginal. Detta skapar faktiskt trovärdighet och så är det roligt med nostalgi.Egon bygger inte bara nytt landskap utan använder användbara restbitar från Schultzes orginal. Detta skapar faktiskt trovärdighet och så är det roligt med nostalgi.

Håkan och Allan.Håkan och Allan.

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *