Rälsspikar också!

Graham målar ute i nya caféet.Graham målar ute i nya caféet.

Lelle river väggen till toaletten. Ett nytt glasparti kanske?Lelle river väggen till toaletten. Ett nytt glasparti kanske?

Och sedan spacklar han ordentligt. Det var bara en gammal skiva som togs bort.Och sedan spacklar han ordentligt. Det var bara en gammal skiva som togs bort.

Inte alls så långt ifrån sätter Torbjörn upp böcker och annan litteratur från Kurt Gustafssons sterbhus. En av donationerna hit till föreningen.Inte alls så långt ifrån sätter Torbjörn upp böcker och annan litteratur från Kurt Gustafssons sterbhus. En av donationerna hit till föreningen.

Ute vid Bolmen eller rättare sagt Bökö sågar Åke...Ute vid Bolmen eller rättare sagt Bökö sågar Åke…

...så går han till Lilja som hejar och tar emot trädetaljer som tillsammans bildar...…så går han till Lilja som hejar och tar emot trädetaljer som tillsammans bildar…

...denna finfina konstruktion i vilken vi ska bygga ett magasin och på vilken Bökö station ska ligga.…denna finfina konstruktion i vilken vi ska bygga ett magasin och på vilken Bökö station ska ligga.

Och här ser du årets resultat av 3D-projektet. En BCo 103 personvagn med inredning. Några godsvagnar och början till en bro.Och här ser du årets resultat av 3D-projektet. En BCo 103 personvagn med inredning. Några godsvagnar och början till en bro.

Lite fikadiskussioner huruvida vårt finfina snickeriarbete var så fint, eller bara lagom fint eller rent av fult. Vi konstaterade efter mycket om och men att det var fint.Lite fikadiskussioner huruvida vårt finfina snickeriarbete var så fint, eller bara lagom fint eller rent av fult. Vi konstaterade efter mycket om och men att det var fint.

Om man inte har några bättre tyngder än rälsspikar från SSJ, när man ska lägga en bana, då tar man vad man har - kanske det bästa!Om man inte har några bättre tyngder än rälsspikar från SSJ, när man ska lägga en bana, då tar man vad man har – kanske det bästa!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *