Lyser Åsen?

Happy Sunday betyder att de som vill gå ner en sväng på TågCentralen gör det. Siegfried åkte dock bil från Banvaktstugan i Bäck...Happy Sunday betyder att de som vill gå ner en sväng på TågCentralen gör det. Siegfried åkte dock bil från Banvaktstugan i Bäck…

...för att montera/reparera belysningen på Aston. Tänk ändå hur många av Schultzes glöd- och miniatyrlampor som fortfarande fungerar efter lite lödning!…för att montera/reparera belysningen på Aston. Tänk ändå hur många av Schultzes glöd- och miniatyrlampor som fortfarande fungerar efter lite lödning!

Det som inte fungerar får bytas ut i verkstaden. Siegfired monterade också el-byglingar på växelmotorer.Det som inte fungerar får bytas ut i verkstaden. Siegfired monterade också el-byglingar på växelmotorer.

Bodo sågade till en skiva med knappar som ska användas på ett diorama.Bodo sågade till en skiva med knappar som ska användas på ett diorama.

Sedan tog vi paus! När Siegfried och Bodo lämnat lokalen, och bara Johan var kvar...Sedan tog vi paus! När Siegfried och Bodo lämnat lokalen, och bara Johan var kvar…

...dundrade Åke in med Åsen station, fast den är inte färdig ännu, sa han!…dundrade Åke in med Åsen station, fast den är inte färdig ännu, sa han!

Vi avslutar med lite mörkerbilder från Schultzes bana, men för att ni inte ska se allt på fotona, så har vi tagit dem från ett propellerplan.Vi avslutar med lite mörkerbilder från Schultzes bana, men för att ni inte ska se allt på fotona, så har vi tagit dem från ett propellerplan.

Ceres-verken med skylt!Ceres-verken med skylt!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *