Kabeltrumman

Vi provade att köra växelmotorer via digitalcentralen. Det surrade väldigt mycket kring dekodrarna. (Detta löstes flera veckor senare!)Vi provade att köra växelmotorer via digitalcentralen. Det surrade väldigt mycket kring dekodrarna. (Detta löstes flera veckor senare!)

För att dra kabel krävs kabel. Den finns och är tvinnad på plats.För att dra kabel krävs kabel. Den finns och är tvinnad på plats.

Två Cobalt digital och en Tortoise är monterade för tester. Spårledningskabel (tvinnad röd/brun) dras i gator.Två Cobalt digital och en Tortoise är monterade för tester. Spårledningskabel (tvinnad röd/brun) dras i gator.

Danne förbättrade kabelrullaren med bättre upphängningsanordning.Danne förbättrade kabelrullaren med bättre upphängningsanordning.

En ny idé! Ahaa! Vad kan det vara...En ny idé! Ahaa! Vad kan det vara…

...ja det avslöjar vi inte här, utan visar en liten del av de 48 spårledningskablar som ska dras, innan vi kan köra runt på banan.…ja det avslöjar vi inte här, utan visar en liten del av de 48 spårledningskablar som ska dras, innan vi kan köra runt på banan.

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *