Första profilskivan

Bengt och Ingemar sågade ut profilskivor.Bengt och Ingemar sågade ut profilskivor.

En gedigen grupp med Håkan, Lasse, Graham och Åke monterade Etapp 1:1s sista regelverk.En gedigen grupp med Håkan, Lasse, Graham och Åke monterade Etapp 1:1s sista regelverk.

Jonathan fick ett specialuppdrag: att bygga ett första förslag på trätågsbanan i lekrummet, som vi ska montera på en skiva.Jonathan fick ett specialuppdrag: att bygga ett första förslag på trätågsbanan i lekrummet, som vi ska montera på en skiva.

I Biblioteket alias Arkivet alias Styrelserummet gjorde storstädning efter allt grovarbete som där försiggått. Gun kom förbi för att räkna in kaffedrickarna.I Biblioteket alias Arkivet alias Styrelserummet gjordes storstädning efter allt grovarbete som där försiggått. Gun kom förbi för att räkna in kaffedrickarna.

Bodo, Angelika och Torbjörn Solén skötte städningen militärexemplariskt. =) Nu är här rent!Bodo, Angelika och Torbjörn Solén skötte städningen militärexemplariskt. =) Nu är här rent!

Ute i stora hallen testades Magasinets riktning.Ute i stora hallen testades Magasinets riktning.

Och kvällen avslutades som den ska tyckte Ingemar, tågkörning på testbanan! =)Och kvällen avslutades som den ska tyckte Ingemar, tågkörning på testbanan! =)

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *