Fixat foto

Håkan och Jonte beskådade den fina banvagnen som tillverkats av Johan (med hjälp av TV-vagn från Sunnerbogymnasiet). Här finns lödstation, smältlimsskydd och...Håkan och Jonte beskådade den fina banvagnen som tillverkats av Johan (med hjälp av TV-vagn från Sunnerbogymnasiet). Här finns lödstation, smältlimsskydd och…

...hållare för dremmel, så nu kommer inte kapskivan gå sönder lika ofta, som den precis just gjort, igen! Hållaren är egentligen gjord för något helt annat verktyg i ett slöjdskåp.…hållare för dremmel, så nu kommer inte kapskivan gå sönder lika ofta, som den precis just gjort, igen! Hållaren är egentligen gjord för något helt annat verktyg i ett slöjdskåp.

Denna gamla Overhead-vagn med hållare för projektor, kan bli fikabordsvagn till Gun, med hållare för servetter.Denna gamla Overhead-vagn med hållare för projektor, kan bli fikabordsvagn till Gun, med hållare för servetter.

Bengt har fixat med tågseten i Magasinet.Bengt har fixat med tågseten i Magasinet.

Bodo deklarerade pennor på fikat. "Alla frågar alltid efter pennor - så nu har jag köpt några. Ni får en var!".Bodo deklarerade pennor på fikat. "Alla frågar alltid efter pennor – så nu har jag köpt några. Ni får en var!".

Anders och Håkan visar stolt upp sina nyförvärv - efter 13 år här på TågCentralen får man blyertspennor - guldklockor osv. är förlegat!Anders och Håkan visar stolt upp sina nyförvärv – efter 13 år här på TågCentralen får man blyertspennor – guldklockor osv. är förlegat!

Efter fikat hämtade vi köksskåp till Gun. Dessa är en sponsring från Garvarens fastighetsbolag.Efter fikat hämtade vi köksskåp till Gun. Dessa är en sponsring från Garvarens fastighetsbolag.

Bengt fösar fåren framåt!Bengt fösar fåren framåt!

Så var det den där besökaren. Bodo har varit nere på Rulles foto och fixat till bilden som börjat blekna. Vi har fått två nya bilder, på det motiv Gun själv fotograferade en gång. Just det - Dr. Bent Schultze och Konungen.Så var det den där besökaren. Bodo har varit nere på Rulles foto och fixat till bilden som börjat blekna. Vi har fått två nya bilder, på det motiv Gun själv fotograferade en gång. Just det – Dr. Bent Schultze och Konungen.

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *