En massa i mars

Vi börjar med en bild från journalist Leif Norrmans besök och samtidiga överlämning av den artikelpärm med allt vad gällande tåg och järnväg som han har skrivit. Flankerad av advokat Almryd.Vi börjar med en bild från journalist Leif Norrmans besök och samtidiga överlämning av den artikelpärm med allt vad gällande tåg och järnväg som han har skrivit. Flankerad av advokat Almryd.

Det finns många spännande historier att läsa om...Det finns många spännande historier att läsa om…

...och därför tackas Norrman av föreningens ordförande Anders Billow.…och därför tackas Norrman av föreningens ordförande Anders Billow.

Vid vinterns snöskottning har skottaren eller skotten skyfflat lite för långt över kanten, så nu måste vi rensa banvallen, om än bara 1x1 meter.Vid vinterns snöskottning har skottaren eller skotten skyfflat lite för långt över kanten, så nu måste vi rensa banvallen, om än bara 1×1 meter.

Lelle och Johan testade ett räcke/informationsskyltsystem på Schultzes bana...Lelle och Johan testade ett räcke/informationsskyltsystem på Schultzes bana…

...som hoppas kunna vara uppfört till sommaren.…som hoppas kunna vara uppfört till sommaren.

Underredet har varit klart och arbetet med profilskivor påbörjats. Eftersom det är första etappen, Etapp 1:1, så tar vi det försiktigt och tänker samtidigt...Underredet har varit klart och arbetet med profilskivor påbörjats. Eftersom det är första etappen, Etapp 1:1, så tar vi det försiktigt och tänker samtidigt…

...annars vet man inte vad som händer, säger Bengt och Åke!…annars vet man inte vad som händer, säger Bengt och Åke!

En skiva ska sågas ut och läggas in i magasinet.En skiva ska sågas ut och läggas in i magasinet.

KG ägnade en onsdagsförmiddag åt att städa ett av våra stora förråd! Trots det såg det ut såhär när vi lämnade. "Vi borde slänga allt", sa Johan. "Det är bra att ha, många fina saker, reservdelar eller framtida användbart jox", replikerade KG snabbt! Eller hur var det nu...KG ägnade en onsdagsförmiddag åt att städa ett av våra stora förråd! Trots det såg det ut såhär när vi lämnade. ”Vi borde slänga allt”, sa Johan. ”Det är bra att ha, många fina saker, reservdelar eller framtida användbart jox”, replikerade KG snabbt! Eller hur var det nu…

Electrolux gjorde ett förbesök med sina eventansvariga - inför besök med såväl medarbetare som kunder.Electrolux gjorde ett förbesök med sina eventansvariga – inför besök med såväl medarbetare som kunder.

"Där är ditt tåg". Det är både kul, lätt, svårt att köra tåg själv.”Där är ditt tåg”. Det är både kul, lätt, svårt att köra tåg själv.

Urspårning eller liknande i spiralen. En hjälpande hand dyker upp på TV-skärmen.Urspårning eller liknande i spiralen. En hjälpande hand dyker upp på TV-skärmen.

Lokförardiplom utdelades av ordförande, undertecknade av trafik- och säkerhetschef Håkan "Stinsafan" Olsson.Lokförardiplom utdelades av ordförande, undertecknade av trafik- och säkerhetschef Håkan ”Stinsafan” Olsson.

Att få ett äkta Lokförardiplom är väldigt uppskattat! Schultze håller med i bakgrunden!Att få ett äkta Lokförardiplom är väldigt uppskattat! Schultze håller med i bakgrunden!

"Vi kommer tillbaka" - och inte ensamma. Tack för att ni tittade in! =)”Vi kommer tillbaka” – och inte ensamma. Tack för att ni tittade in! =)

Lite fler träd har vi skaffat också. En trevlig inramning.Lite fler träd har vi skaffat också. En trevlig inramning.

 

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *