Cargotec och underrede

Det blir många kablar, även på en testbana...Det blir många kablar, även på en testbana…

Lokalen som ska fyllas med en modell av inte bara en järnväg utan ett kommunikationsmedel som snabbt konkurrerade ut alla tidens vardagliga, uråldriga färdmedel och skapade nya samhällen. Samma samhällen som av samma kommunikationsmedel senare avfolkades när resorna blev allmänna.Lokalen som ska fyllas med en modell av inte bara en järnväg utan ett kommunikationsmedel som snabbt konkurrerade ut alla tidens vardagliga, uråldriga färdmedel och skapade nya samhällen. Samma samhällen som av samma kommunikationsmedel senare avfolkades när resorna blev allmänna.

Underredet växer sakta men säkert. Även om vi byggt en testbana gäller det att arbeta metodiskt och lugnt, åtminstone i början.Underredet växer sakta men säkert. Även om vi byggt en testbana gäller det att arbeta metodiskt och lugnt, åtminstone i början.

Vår succé-favorit-i-repris Spöktåget kräver lite specialdekoration. Just nu hänger Pelle och Lasse lampor.Vår succé-favorit-i-repris Spöktåget kräver lite specialdekoration. Just nu hänger Pelle och Lasse lampor.

Så var det ju visning mitt i alltihopa. TågCentralen var helhetsleverantör av mat, underhållning, aktiviteter och dryck. Och Jeppsson stod för snacket...Så var det ju visning mitt i alltihopa. TågCentralen var helhetsleverantör av mat, underhållning, aktiviteter och dryck. Och Jeppsson stod för snacket…

Gun, med god hjälp av Ingemar och Jonathan skötte maten. Jonathan körde tåg också!Gun, med god hjälp av Ingemar och Jonathan skötte maten. Jonathan körde tåg också!

Efter att Cargotecs management med mera, lämnat lokalen mätta och glada så dinerade TågCentralens medlemmar i omgångar, arbetet fortgick och trots det kvarstod en del efterarbete när klockan slog 23:30. Tack för en trevlig kväll!Efter att Cargotecs management med mera, lämnat lokalen mätta och glada så dinerade TågCentralens medlemmar i omgångar, arbetet fortgick och trots det kvarstod en del efterarbete när klockan slog 23:30. Tack för en trevlig kväll!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *