Bräd-banvall

I ett av TågCentralens 3 förråd börjar det bli ordning och reda. Detta förrådet kallas "Mellangärdet" och här förvaras arkivmaterial, försäljningartiklar, IT-prylar, prylar för event som Spöktåget eller Tomtetåget, samt diverse annat krafs. =)I ett av TågCentralens 3 förråd börjar det bli ordning och reda. Detta förrådet kallas ”Mellangärdet” och här förvaras arkivmaterial, försäljningartiklar, IT-prylar, prylar för event som Spöktåget eller Tomtetåget, samt diverse annat krafs. =)

I Entrén så ska det trasiga gamla Plastfabriksglaset bytas ut till TågC-glas. Glaset var platsbyggt så Jonte fick lossa alla trälister för att få ut det!I Entrén så ska det trasiga gamla Plastfabriksglaset bytas ut till TågC-glas. Glaset var platsbyggt så Jonte fick lossa alla trälister för att få ut det!

På testbanan provades MDF-banvall att limmas och nästa vecka ska det fräsas!På testbanan provades MDF-banvall att limmas och nästa vecka ska det fräsas!

Visst är smalspår vackert!!Visst är smalspår vackert!!

Så här ser det ut efter en limning.Så här ser det ut efter en limning.

Omflyttning av tågmagasinet har påbörjats, på ritningen, och olika kurvradier och placering av profilskivor utvärderas.Omflyttning av tågmagasinet har påbörjats, på ritningen, och olika kurvradier och placering av profilskivor utvärderas.

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *