prova-på-kväll-4/11 unleash your skills and creativity

Nu tar vi in nya medlemmar igen.

Om du gillar att göra något annat än det vanliga. Då måste du helt enkelt vara med på vår prova-på-kväll

Onsdagen den 4 november kl 18 – 21.

Häng med på vår galna idé att skapa Ljungbys häftigaste ställe att besöka.

Vi är ett härligt gäng medlemmar mellan 16 – 80 år som har fullt upp med att bygga kul grejor och miniatyrlandskap, vara kreativa, göra utställningar och visa upp och berätta för besökare vad vi har gjort.

Tycker du om:

  • att skapa landskap, (träd, mossar, mark, vatten, vägar, figurer, djur m.m.)
  • att bygga (skära, såga, skruva, limma, borra, fixa, klura).
  • teknik (koppla, löda, fila, CAD-rita, skära, installera, testa, programmera, 3D-printa).
  • modelltåg (lägga räls, koppla, montera växlar, rikta, smörja, köra, programmera).
  • människor (visa, berätta, baka, servera, sälja, städa, fixa).
  • kommunikation (skriva, illustrera, dokumentera, intervjua, webb, FB, Instagram, fotografera, filma, blogga)
  • design (måla, skissa, belysa, montera, arrangera, ställa ut, dekorera)
  • mekanik (meka, svetsa, skruva, skära, banka, konstruera, montera etc)

Du måste anmäla dig senast den 30/10

Anmäl dig till info@tagcentralen.se

Skriv gärna när du anmäler dig vad du tycker verkar roligt/intressant att hålla på med. En eller flera saker i listan ovan, eller något helt annat som vi inte tänkt på. Vi behöver också ditt telefonnummer.

Kvällens upplägg

Vi samlas kl 18. Går igenom lite allmänt. Delar upp oss i grupper. Under kvällen kommer vi att ha ett antal stationer som du går runt till och helt enkelt får prova-på. Samtidigt får du möjlighet att prata med några av oss som är medlemmar idag.

Och naturligtvis bjuder vi på fika.

Ett galet roligt projekt

Minivärlden Ljungby är ett gigantiskt byggprojekt i miniatyr och ett spännande besöksmål som växer så det knakar. Allt arbete görs ideellt och trots att vi är ett 50-tal engagerade medlemmar vill vi bli fler som är med och skapar Ljungbys häftigaste besöksmål.

Många små insatser blir ofta något stort och det finns så många olika saker att göra och utveckla. Du måste t ex inte alls vara expert på modelljärnvägar, som många tror. Varje medlem tillför något som man tycker är roligt och som för oss framåt. Och vi försöker att hitta rätt pusselbit till dig.

Vi är ingen fotbolls- eller och hockeyklubb. I så fall hade det varit lättare att förklara vad vi gör 🙂

Så lite på skoj gjorde vi en lista…

Sommarvärdar. Cafépersonal. 3D-konstruktör. Elektronikingenjör. Ritningsingenjör. Ritare. Finlirare. Teknikfreak. Digital kommunikatör. Besöksansvarig. Trädkramare. Landskapsbyggare. Berättare. Youtuber. Landskapsarkitekt. Konstnärer. Fixare. Researrangör. Städpatrull. Elektriker. Historiker. Skribent. Modellbyggare. Lokförare. Arkivarie. Underhållspersonal. Stins. Dekoratör. Biljettsäljare. Marknadsförare. Bagare. Kökspersonal. Guide. Anläggningsingenjör. Modelltågsintresserad. 3D-printare. Tecknare. Pysslare. Pratmakare. Administratör. Reseledare. Teamledare. Lagerhållare. Ordningsman. Snickare. Uppfinnare. Festfixare. Organisatör. Kanslist. Glädjespridare. Allkonstnär. Historiker. Bilmekaniker. Har vi glömt något?