Belysning på ADJ

Söndagen var vigd till att arbeta med belysningen. Johan och Danne gjorde detta. Johan har monterat klart all belysning på Ceres.Söndagen var vigd till att arbeta med belysningen. Johan och Danne gjorde detta. Johan har monterat klart all belysning på Ceres.

En av många ljusplintar gör att du snabbt och lätt kan koppla in en ny lampa/LED på fast ljus eller "gatubelysning".En av många ljusplintar gör att du snabbt och lätt kan koppla in en ny lampa/LED på fast ljus eller "gatubelysning".

En knappsats inne i elcentralen låter dig slå på/av varje sektion för t.ex. felsökning.En knappsats inne i elcentralen låter dig slå på/av varje sektion för t.ex. felsökning.

Under banan finns en subplint som sedan går vidare till de tivolifärgade plattorna Danne byggde 2012.Under banan finns en subplint som sedan går vidare till de tivolifärgade plattorna Danne byggde 2012.

Detta är vad som finns kvar av Schultzes belysning. Vi ska använda detta, men det krävs viss renovering.Detta är vad som finns kvar av Schultzes belysning. Vi ska använda detta, men det krävs viss renovering.

Deltas lampor är borttagna för översyn i verkstaden.Deltas lampor är borttagna för översyn i verkstaden.

Måndag! Måndag! Montag, som Bodo säger! Dags att bygga landskap.Måndag! Måndag! Montag, som Bodo säger! Dags att bygga landskap.

Lars drog matningskabel från subplint till ElC Belysning.Lars drog matningskabel från subplint till ElC Belysning.

Oskar poserar på gammalt vis.Oskar poserar på gammalt vis.

Han har lagt banvall på smalspåriga delen av dubbelspåret.Han har lagt banvall på smalspåriga delen av dubbelspåret.

Övriga dagen bestod i att Oskar och Johan monterade växelmotorer på testbanan. Här med mall för Cobalt. En helt ny motor vi hittade vintern 2011.Övriga dagen bestod i att Oskar och Johan monterade växelmotorer på testbanan. Här med mall för Cobalt. En helt ny motor vi hittade vintern 2011.

En hand sticker upp och Oskar såg ljuset, eller såg han för ljuset?En hand sticker upp och Oskar såg ljuset, eller såg han för ljuset?

Växelmotorer och sockerbitar (limskruvade) för alla spårledningar har monterats.Växelmotorer och sockerbitar (limskruvade) för alla spårledningar har monterats.

På kvällen kom Danne tillbaka och tvinnade kabel.På kvällen kom Danne tillbaka och tvinnade kabel.

De 30 metrar som tvinnades här gick snabbt åt!De 30 metrar som tvinnades här gick snabbt åt!

En provisorisk kabelrullare för att enkelt mata kabel till den spårledningsplint (SplPl) som ska kopplas in. God natt!En provisorisk kabelrullare för att enkelt mata kabel till den spårledningsplint (SplPl) som ska kopplas in. God natt!

Upptäck mer...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *